سفارش تبلیغ
صبا ویژن
ذکر امروز

سرمقاله جام جم؛ وای اگر از پس امروز بود فردایی

 

کوران انتخابات است و شور و نشاط رقابت، هر روز پرحرارت‌تر از گذشته، انتخاباتی گرم و مشارکتی آگاهانه را نوید می‌دهد. روندی که نهایتا به تحکیم بیشتر نظام و یأس افزون‌تر مخالفان آن خواهد انجامید ؛ نتیجه هر چه که باشد.

هواداران موسویاما این شور و حال در هر صورت تمام خواهد شد و در نهایت یک نفر و نه بیشتر براساس رای مردم، «مسوولیت» و نه «قدرت» ریاست جمهوری را بر دوش خواهد کشید. آیا ماجرا به همین جا ختم می‌شود یا پس از امروز فردایی هست؟ پس وای اگر از پس امروز بود فردایی!

روز گذشته در مراسم «همایش دوم خرداد» که در حمایت یکی از کاندیداها برگزار شد، همه نوع اهانتی به رئیس‌جمهور فعلی کشور شد.
«دولت مردم فریب» ، «دیکتاتور» ، «آدم کوچولو» و «عامل تحقیر ملت» از جمله تعابیری بود که یا در سخنان سخنرانان این مراسم یا در شعار حاضران با سوت و کف و خنده، نثار احمدی‌نژاد شد ؛ رئیس جمهوری که حداقل تا 12 مرداد مسوولیتش رسما ادامه دارد و در صورت پیروزی، 4 سال دیگر تمدید خواهد شد.
نکته مهم این‌که، سخنران اصلی این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی بود، همان‌که حامیانش او را «سیاستمداری اخلاقی» می‌دانند و پس از انصرافش از نامزدی، بعضی گفتند: «خاتمی اخلاق را به جامعه بازگرداند.»
و همو که در سفر انتخاباتی‌اش در شیراز، جایگاه اخلاق را در جمهوری اسلامی در خطر دانست و گفت: «اگر اخلاق در میان مسوولان و حاکمان جامعه تضعیف شود، به جامعه تسری می‌کند و جامعه مدنی در کنار جامعه اخلاقی معنا پیدا می‌کند.»
و چه زیبا «اخلاق» در این همایش و صدها سخنرانی و همایش و میتینگ و نطق انتخاباتی دیگر که این روزها برگزار می‌شود، رعایت شده و می‌شود!
خاتمی گاهی آنقدر اخلاقی بوده است که مرگ را برای دشمنان این نظام و این ملت هم بر نمی‌تابید و شعار «زنده‌باد مخالف من» می‌داد، ولی عجیب این‌که او در سخنان دیروزش، نه تذکری درباره بی‌اخلاقی‌ها داد و نه واکنشی نسبت به آنها نشان داد.

براستی این همه توهین و مخالفت و همنوا شدن با بیگانگان علیه «منتخب قانونی ملت» چه توجیهی دارد؟

این نوشتار درپی دفاع از احمدی‌نژاد به عنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری نیست؛ دفاعی است از جایگاه حقوقی رئیس‌جمهور فعلی کشورمان. اعتراض من به نامزدهای دیگر هم به عنوان رقبا نیست؛ اعتراضم به رفتاری زشت و بی‌اخلاقی مفرط است. امری که شیوعش، دامن همه را خواهد گرفت و اصلاحش، بسیار دشوار خواهد بود. این رفتار، به فرهنگ عمومی جامعه آسیب می‌رساند و مرزهای اخلاق را منهدم می‌کند.
تلاش کنیم پس از فرونشستن گردوغبار و بازگشت آرامش و بیدار شدن دوباره وجدان‌ها و مهم‌تر از همه فردایی که خیلی زود خواهد رسید، «شرمنده» و «سرافکنده» نباشیم و بکوشیم برای ساختن بنایی نو، بناهای با ارزشتر را ویران نسازیم.


[ 88/3/4 ] [ 11:46 صبح ]
نوار غزه نوای تنهایی و مظلومیت می سراید.

ازکودکی به من آموخته اند که حق گرفتنی است.ازکودکی به من گفته اند که در راه هدف باید هزینه کرد.
هرچقدر این هدف بزرگترباشد،هزینه ای که باید پرداخت کنیم بیشتر است.تاجایی که گاهی در راه این هدف باید تشنگی کشید.
بایدگرسنگی کشید.باید تیر خورد . باید پرپرشدن عزیزانت رو دید و باز هم مقاومت کرد و باید در راه هدف مقدس خود تکه تکه شد
و
با لبخند از این دنیا پرواز کرد.غزه

این شیوه مردان و زنان آزاده دنیاست.این شیوه انسانهای با ایمانی است که امروز در غزه به خاطر حمایتشون از حماس و به خاطر حمایتشون از ایستادگی  برای رسیدن به آزادی زیر سخت ترین مصیبت ها قرار گرفته اند و باز هم از آرمانهای خودشون دست بر نمی دارن.
هر روز خبری از یتیم شدن بچه ای ،از گریان شدن مادری و از خون دل خوردن پدری شنیده می شود و مرحبا به این صبر و ایستادگی. وهزار بار درود و سلام بر مردمانی که با این همه سختی باز هم مقاومند باز هم در صحنه اند و باز هم از جان دادن و فدا کردن خودغزه نمی هراسند.غزه
الهی عظم البلاء و...
خدایا مصائب ما فزونی یافته و ناتوانی ما بسی روشن و واضح است.پرده ها کنار رفته و مظلوم وظالم نمایانند. امید انسانها به ناامیدی تبدیل شده و زمین با این فراخی برای انسانهای آزاده بخاطر فراوانی ظلم تنگ شده و از آسمان بلا و مصیبت می بارد و تو تنها دادرسی و تنها کسی هستی که می توان به او شکایت برد و درخواست کرد.

 اللهم ارنی الطلعه الرشیده و الغره الحمیده و...

مهدی(عج)

خدایا ما منتظر آن عدالت گستر ظالم ستیزیم.
خدایا ما عاشق شهادتیم
و مشتاقیم تا در رکاب آن خورشید تابان و برای رسیدن به تو جان خود را فدا کنیم.
خدایا از گناهان ما درگذر و ما رو جزء ظلم ستیزان قرار بده.


[ 87/9/22 ] [ 4:44 عصر ]
تسخیر لانه جاسوسی ، آغاز یک تداوم

با ظهور انقلاب اسلامی در ایران، جیمی کارتر رئیس جمهور وقت ایالات متحده و مقامات کاخ سفید از نزدیک تمام حوادث انقلاب را 13 آباندنبال می‌کردند. اما، اعزام ژنرال هایزر به منظور حمایت از بختیار و جلب پشتیبانی ارتش از دولت بختیار و رایزنی‌های دائمی سولیوان آخرین سفیر آمریکا در ایران ، بر پایی کنفرانس گوادلوپ و دهها واقعه ریز و درشت دیگر در سال 1357 همگی حکایت از دخالت مستقیم امریکاییها در حوادث ایران داشت .
با فرار محمدرضا شاه در 26 دی ماه 1357 و سپس ورود فاتحانه امام خمینی به ایران پس از 16 روز، سرنوشت انقلاب در دبستان توانمند امام و امت آگاه وی قرار گرفت .
ابتدا شاه ترجیح داد در مراکش اقامت گزیند. زیرا این کشور به مراتب نزدیک تر از آمریکا به ایران بود و اگر حادثه‌ای چون 28 مرداد 1332 زمام امور را به دست می‌گرفت، او می‌توانست خود را سریعاً به ایران برساند .
اما وقتی ملک حسن دوم سلطان مراکش با موج مخالفتها و اعتراضها روبرو شد، عذر شاه را خواست و او نیز به جزیره‌ای در پاناما رفت .
در ادامه دربدری‌های شاه، با وساطت هنری کیسینجر و راکفلر، او به مکزیک رفت و در 20 خرداد 1358 در این کشور اقامت اختیار کرد. با شدت یافتن بیماری سرطان شاه، وی سرانجام برای مراقبت هر چه بهتر و بیشتر در طبقه هفدهم بیمارستانی در شهر نیویورک بستری شد. با این اقدام امریکا ، موج خشم و نفرت در ایران بالا گرفت.
در همین ایام ، امام طی سخنانی فرمودند:« ما نیاز به رابطه با امریکا نداریم چون رابطه ظالم با مظلوم است »
امام اولین تیر یک مبارزه آشکار با امریکا را شلیک کرد . اما از آن سو ، دولتمردان لیبرال منش دولت موقت که در صدد عادی سازی روابط با امریکا بودند، به این گونه هنجار شکنی های دیپلماتیک روی خوش نشان نمی‌دادند. امریکاییها نیز از حضور دولت موقت در قدرت راضی بودند . یکی از جاسوسان در این زمینه گفته بود :
« اگر این دولت دوام پیدا کند روابط اقتصادی – سیاسی چنان خواهد بود که یک موقعیت بهتری برای ما به دست خواهد آورد .» (1)
روند محافظه کاری و اقدامات سازشکارانه دولت موقت زمانی به اوج رسید که مهندس بازرگان نخست وزیر دولت مذکور در رأس هیأتی در روز 10 آبان 58 در جشن استقلال الجزایر شرکت کرد و با برژینسکی مشاور امنیت طی کاخ سفید دیدار و به مدت یک ساعت و نیم با او مذاکره کرد .(2) موضوع جالب تر از این ملاقات ، تقاضای دیدار و مذاکره از سوی بازرگان بود که برژینسکی به آن ، اشاره کرده است . (3)
نگرانی‌ها بالا گرفت. امام این بار هم همچون همه سالهای مبارزه با شاه ، خود وارد میدان شد و فضای جدیدی را در کشور گشود ، ایشان در پیامی در 10 آبان فرمودند:« بر دانش‌آموزان ، دانشگاهیان و محصلین علوم دینیه است که با قدرت تمام حملات خود را علیه امریکا و اسرائیل گسترش داده و آمریکا را وادار به استرداد این شاه مخلوع جنایتکار نمایند...»
در آغاز اولین رویارویی مستقیم با امریکا، امام که معمار واقعی انقلاب بود، سنگ بنا و خشت اصلی را خود گذاشت تا بنای جدید تا ثریا راست رود..
در چنین وضعیتی، اولین سالگرد گرامیداشت شهدای 13 آْبان برگزار شد. در حالی که مردم به سوی دانشگاه تهران از مسیرهای مختلف راهپیمایی می‌کردند، ناگهان در خیابان طالقانی ،‌گروهی از جمعیت 50 هزار نفره در این مسیر، جدا نشدند و به سمت در اصلی سفارت آمریکا رفتند. این 400 نفر دانشجو که از قبل هماهنگی‌های لازم را به عمل آورده بودند ، از در و دیوار سفارت بالا رفته و با قیچی های بزرگ آهن بر ، درب را گشودند و وارد سفارت امریکا شدند. اما با تفنگداران مستقر در سفارت درگیر شدند و سرانجام پس از 3 ساعت، در ساعت 30/1 بعدازظهر به درگیری پایان دادند و 100 نفر تفنگدار را به اسارت گرفتند. خیر مانند یک بمب منفجر شد و صدایش را همه دنیا شنیدند . گروهی اظهار نظر می‌کردند که این عمل «بازی با دم شیر » است. (4)
نوزاد انقلاب که 10 ماهه شده بود، به جنگ سلطان جنگل رفته بود. از نعره سلطان نهراسید و به رغم کودکی و صغرسن، روی پایش ایستاد. مهندس بازرگان که نه خود و نه دولتش روحیه مقاومت و ایستادگی و نه حتی اندیشه آن را داشت در 14 آبان استعفا داد که امام یا آن موافقت کردند زیرا وضعیت جدید کشور به مدیریت و مدیران انقلابی و شجاع نیازمند بود. (5) شرایط جدید که هویت سازی انقلابی زیباترین واژه برای آن بود ، خود را به امریکا تحمیل می‌کرد.
امام در این مرحله نوین ، اولین سیلی را به امریکا زد تا دیگر خرده پاها حساب خود را بکنند . انقلابی که در زمان طفولیت توی گوش بت بزرگ می‌زد برای دیگران ابدا توده‌ای خرد نمی‌کرد. امام پس از گذشت چند روز در دیدار با کارمندان بیمه مرکزی ، امریکا در شیطان بزرگ نامید .
از آن روزها ، هم اکنون 27 سال گذشته است. نوزاد شجاع انقلاب که رشد و تربیت خود را در دامان پر مهری پدری شجاع و موحد گذرانده بود اکنون یک جوان برومند 28 ساله است که افتخار می‌کند در سنین طفولیت، اقدامات شجاعانه‌ای را انجام داده است. جوان برومند انقلاب آن قدر با صلابت از انرژی هسته‌ای که موضوع روز اوست دفاع می‌کند که امریکا را هر روز به یک موضوع می‌کشاند.
با این اشاره ، اجمالا می‌توان به این موضوع اشاره کرد که فتح لانه جاسوسی و تحولات پس از آن و پیامدهایی که در دنبال داشت، خشت اول بنای سالم و درست مبارزه با امریکا بود . صلابت امروز بر پایه‌های محکم تحقیر تاریخی امریکا در جریان بالا رفتن از دیوار سفارت گذاشته شده است.
حوادث بزرگ تاریخی به دلیل منطق حاکم بر شکل گیری و وقوع آنها ، برخوردار از قدرت تأثیر گذاری بر حال و آینده هستند .
تاریخ ساز و هویت بخش می‌باشند. در راهپیمایی 22 بهمن سال گذشته، شعار گروهی از خواهران جوان، توجه همه را به خود جلب می‌کرد:
امریکا ، اسرائیل خیال نکن ما زنیم
با مشت‌های آهنین تو دهنت می‌زنیم
این اقتدار را در الگوسازی ، آگاهی بخشی آن حادثه بزرگ 13 آبان می‌یافتم . اگر غیر از این بود حماسه فتح لانه جاسوسی قطعا در حد یک خاطره باقی می‌ماند و تجلیل از آن در کلیشه‌های یکسان سالانه قابل رؤیت بود . پیام و گفتمان آن روز مبارزه با امریکا آنقدر هیجان انگیز بود که همه اختلافات سیاسی را به حاشیه برد. این درست است که نیروهای عمل کننده آن روز در داخل و یا خارج سفارت مواریث انقلاب بودند و از انرژی و گفتار انقلاب بهره می‌بردند ولی سخن از یک بنای محکم است که 13 آبان 58 اولین سنگ آن گذاشته شد . لذا شکاف نسلها معنا نمی‌یابد. با این تفاوت که امروز دشمن پیر و فرتوت دست به اقناعی با ضرورتهای عقلانی نیز توأمان کرده است . برای نسل جدید ، امریکا تا وقتی امریکاست در اسارت است نه 444 روز .(6)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-جزوه افشاگری شماره 6 دانشجویان مسلمان پیرو خط امام
2-احمدرضا شاه علی ، انقلاب دوم ، تهران ، مرکز اسناد انقلاب اسلامی ، 1385 ، ص 103
3-ز . برژینسکی ، ونس ، سایر وسی ، توطئه در ایران ، ترجمه محمود مشرقی ، تهران ، انتشارات هفته ، 1363 ، ص 172
4-اکبر خلیلی ، گام به گام با انقلاب ، جلد دوم ، تهران ، انتشارات سروش 1382 ، ص 387
5-گری سیک ، همه چیز فرو می‌ریزد ، ترجمه علی بختیاری زاده ، تهران ، مرکز اسناد انقلاب اسلامی ، 1384 ؛ گری سیک این عبارت را بکار برده است :
« آیت‌ا... خمینی مرتب بر قدرت و نفوذ روحانیون طرفدار خود می‌افزود و به همان نسبت موجب کاهش قدرت نیروهای سکولار مثل بنی صدر و قطب زاده می‌شد »
6- با تصمیم مجلس شورای اسلامی دوره اول ، گروگانهای امریکایی در 30 دی ماه 1359 پس از گذشت 444 روز از اسارتشان آزاد شدند . آنها ابتدا به الجزایر و پس به یک پایگاه نظامی آمریکا در آلمان منتقل شدند . هنوز دقایقی از مراسم سوگند ریاست جمهوری رونالد ریگان نگذاشته بود که آنها وارد امریکا شدند .

سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی


[ 87/8/13 ] [ 2:0 عصر ]
20فروردین ازسال59 تا سال86

به دنبال تسخیر مرکز جاسوسی امریکا در روز 13 آبان 1358 ابهت ظاهری این کشور در بین ملت های مظلوم از هم پاشید. امام این اقدام دانشجویان را عکس العمل ملتی ستمدیده در مقابل استکبار جهانی اعلام کردند. به دنبال این اقدام عملی مردم ، دولت امریکا دست به اقداماتی زد که قطع رابطه سیاسی با ایران در 20فروردین 1359، از آن جمله بود.

اما چرا آمریکا زود تر دست به چنین کاری نزد؟
شاید علت اصلی این امر، وجود نیروهایی در ایران ازجمله در دولت موقت مثل مهندس بازرگان بود که مخالف رویارویی با آمریکا بودند، اما پس از اینکه دولت موقت مجبور به استعفا شد ،آمریکا نیز تمام امید خودش رو در ایران ازدست داد. ودر ادامه برای ایجاد فشار سیاسی و روانی،تصمیم به قطع رابطه با ایران گرفت.زمامداران اونها فکر می کردند که این امر باعث عقب نشینی رهبر و ملت ایران نسبت به مواضع قبلیشون میشه که اینچنین نشد.

قسمتی از پیام امام خمینی(ره)در مورد قطع رابطه آمریکا با ایران:
«اگر کارتر در عمر خود یک کار کرده باشد که بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است، همین قطع رابطه است. رابطه بین یک ملت به‌پاخاسته برای رهایی از چنگال چپاولگران بین‌المللی با یک چپاولگر عالم‌خوار، همیشه به ضرر ملت مظلوم و به نفع چپاولگر است. ما این قطع رابطه را به فال نیک می‌گیریم؛ چون که این قطع رابطه، دلیلی بر قطع امید آمریکا از ایران است. ملت رزمنده ایران، این طلیعه پیروزی نهایی را که ابرقدرت سفاکی را وادار به قطع رابطه ـ یعنی خاتمه‌دادن به چپاولگری‌ها ـ کرده است اگر جشن بگیرد، حق دارد... .
شما ای ملت عزیز! که برای رضای خداوند متعال، با بانگ " الله اکبر" بر دشمنان خود چیره شدید و آزادی و استقلال را به دست آوردید با اتکال به خداوند تعالی و حفظ وحدت کلمه مهیا باشید برای رودررویی دشمنان اسلام و دشمنان مستضعفین؛ شما به خواست خدای تعالی پیروز هستید و بر مشکلات غلبه خواهید کرد.»

و ما شاهد بودیم که بعد از 27سال در 20فروردین1386 ملت ایران جشن هسته ای شدن خودش رو برگزار کرد و با اینکارش به دشمنان این ملت از جمله آمریکا نشون داد که این قطع رابطه نه تنها به ضرر ملت ایران نبوده، بلکه موجبات پیشرفت هر چه بیشتر این ملت رو سبب شد.
 


[ 87/1/18 ] [ 10:50 صبح ]
جور دیگر باید دید

12 فرودین عصاره تاریخی ، سراسر خون و شهادت و تبلور آرمان خواهی و اسلام خواهی ملت غیور ایران بود که با تصمیم قاطع ایرانیان و با گفتن آری،جمهوری اسلامی را در راس امور کشور خود قرار داد.12
در روز  12فروردین58 مردم ایران به یک نظام که بر پایه تفکرات منطقی انسانی و  با پشتوانه وحی الهی است رای دادند و نه به تفکراتی که اکثرا سرمنشا آنها تخیلات و تمایلات انسانی و بدون در نظر گرفتن خالق یکتاست.
در سال 1358،ملت ایران ، اولین نظام دینمدارانه ،برای اداره کشور را به جهانیان معرفی کرد.

امروز ،جمهوری اسلامی،‌ قدرت خودش رو به دشمنانش نشون داده و آنها رو  از رسیدن به امیال پلیدشون ناامید کرده است و به این دلیل است که آنها مجبور به توسعه دشمنی و استفاده از روش‌های پلیدانه‌تر شده‌اند.تو اون روزها خیلی راحت تر از الان می‌شد ، دوست رو از دشمن تشخیص داد. عقاید و نظرات واضح‌تر از امروز بود.

اگر در روزگاری ،دشمنان این نظام به صورت علنی به رویارویی با ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی می پرداختند،امروز علاوه بر رویارویی علنی ،بصورت پنهان و خاموش شروع به مبارزه وتلاش در جهت براندازی و یا حداقل کمرنگ یا بهتر بگویم بی‌رنگ کردن اهداف جمهوری اسلامی هستند.
مجموعه تلاش‌ها واقدامات و مبازاتی که بر علیه این نظام صورت گرفت،هر کدام به تنهایی می‌تونست ملتی رو از پای در بیاره ولی به لطف خداوند هنوز جمهوری اسلامی در ایران برقرار است و هر روز قدرتمندتر از گذشته به راه خود ادامه می دهد.

اما باید مواظب بود. مواظب کسانی که لباس اسلام ،لباس ایمان ،لباس مجاهدت را بر تن کرده اند و می‌کنند ،ولی در عین حال برای بی‌اعتبار کردن نظام جمهوری اسلامی کوشش می‌کنند.
همون‌هایی که در شهرمون دزفول به عنوان اصولگرا و پایبند به نظام ، نماینده مجلس می‏شوند و به مجلس می روند و نان این نظام را می‌خورند ولی پس از انتخاب ،قبل از اینکه به فکر تلاش در جهت استیفای حق موکلینشون باشند،به فکر راضی نمودن بعضی گروههای مخالف نظام از خود می‌شوند تا جایی که در بعضی محافل این را مطرح می کنند که نظام ما نه اسلامی است ونه انسانی. و حالا باز هم با فریب افکار عمومی و دادن وعده و وعید به افراد و گروههای مختلف، برای چهار سال دیگر  یکی از صندلی‏های سبز مجلس را مال خود کرده‏اند.  ان‏شاءالله که خدا به خیر بگذرونه.

باید بیدار بود. چشمها را باید شست .
امروز نمی‌شه مثل سال 1358 به اطراف خودمون نگاه کنیم.  جور دیگر باید دید.

نگاهمون باید به همراه آگاهی بیشتر و از منظری بالاتر باشه تا خدای نکرده در این حمله دشمن غافلگیر نشیم.

 به گفته امام خامنه‌ای  : « پیشرفت جمهوری اسلامی جز با آگاهی مردم ممکن نیست » .

و در پایان قسمتی از پیام حضرت امام(ره) در اعلام روز جمهوری اسلامی:
صبحگاه 12 فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگهدارند، روزی که کنگره های قصر 2500 ساله حکومت طاغوتی فروریخت و سلطه شیطانی برای همیشه رخت بر بست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست، جانشین آن گردید. هان ای ملت عزیز که با خون جوانان خود حق را عزیز  بشمرید و از آن پاسداری کنید و در تحت لوای اسلام و پرچم قرآن ، عدالت الهی را با پشتیبانی خود اجرا نمایید ...                                  (صحیفه نور ، ج 3 ، ص 483)


[ 87/1/12 ] [ 12:38 صبح ]
تصویر روز
ن